Offday Magreb’90 tegen Juliana’31 0-4 verlies

Magreb’90 heeft zichzelf geen goede dienst bewezen door thuis met 0-4 ten onder te gaan tegen het laag geplaatste Juliana’31. Bij winst had de thuisploeg zich definitief veilig kunnen spelen om ook volgend seizoen te mogen uitkomen in de 3e divisie. In het begin van de wedstrijd zag het er ook niet naar uit dat met zo’n geflatteerde uitslag zou worden verloren. Magreb’90 startte namelijk goed en kreeg een aantal opgelegde mogelijkheden om de wedstrijd al in vroeg stadium te beslissen. Maar een goede doelman of onzorgvuldigheid zorgde ervoor dat dit niet gebeurde en Juliana’31 er met de voor hun broodnodige 3 punten vandoor ging.

Het was zelfs Juliana’31 dat na 10 minuten de score opende. Slordig balverlies zette een aanvaller alleen voor Mounir Ouaj en die was kansloos op z’n schot. Magreb’90 bleef ook na die goal de gevaarlijkste ploeg maar het scoren lukte vanmiddag niet en met een onverdiende 0-1 ging men rusten.

Na de rust eenzelfde beeld alleen werd het aan de kant van de thuisploeg steeds onrustiger om een fatsoenlijke aanval op te bouwen en wanneer die er dan wel kwam duurde het veel te lang en ging men vaak voor eigen succes. Een kwartier voor tijd was het gedaan, Juliana kwam een 3e maal voor het doel en scoorde wederom na slordig balverlies de 0-2. Magreb’90 ging nog meer uit de positie lopen en velen vergaten hun taak in het veld, iedereen wou het tij zelf keren en daarbij werd een ander over het hoofd gezien.

Juliana profiteerde optimaal en schoot 10 minuten voor tijd de 0-3 binnen en in de 87e minuut zelfs de 0-4. Magreb’90 afgetroefd op teamwork en effectiviteit van een zeer scherp Juliana dat de wil had om absoluut de drie punten mee te nemen naar Malden en hun laatste kans te pakken tegen de degradatie strijd. En dat het nog lukte ook lag deels bij Magreb’90 zelf vandaag.

Volgende week naar HBS in Den Haag dat deze ronde met 1-5 bij Rosmalen wist te winnen, zondag 30 april aanvang 14:00 uur.

Media betreffende dit duel:
RTV Utrecht
Verslag Juliana’31
Foto’s van dit duel
De Gelderlander
 

 

 

 

 

 

 

 

Social...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone
error: Magreb90 copyright !!