Onnodig verlies voor Magreb’90 bij HBS

Magreb’90 heeft bij HBS vanmiddag een onnodige nederlaag geleden. De ploeg van Jamal Yahiaoui verzuimde in de 1e helft het duel op slot te gooien en zo meteen een ticket voor nog een jaar 3e divisie vast te leggen. Na de 3 punten aftrek door de KNVB deze week heeft Magreb’90 nog minimaal een overwinning nodig om zich definitief veilig te spelen en dat had vanmiddag kunnen zijn.

Magreb’90 startte voortvarend en de 1e mogelijkheden waren dan ook voor de bezoekers maar deze verzuimde de score te openen. De domper hierop kwam al in de 12e minuut toen de thuisploeg uit het niets op een 1-0 voorsprong kwam. Magreb’90 bleef hierna de gevaarlijkste ploeg maar de mooiste mogelijkheden waren vandaag niet mooi genoeg om de bal achter van der Helm te krijgen.

Na de rust ontstond er een wedstrijd waarin HBS het wel geloofde en Magreb’90 een lange tijd ook niet echt gevaarlijk meer werd voor het vijandelijke doel. Het laatste gedeelte speelde Magreb’90 vol op de aanval wat HBS de kans gaf om uit de counter een aantal malen gevaarlijk te worden maar ook door hun werd er niet meer gescoord. Geluk en effectiviteit ontbraken deze middag want zelfs een zuivere handsbal in de 16 werd zowel door de leidsman alsmede zijn assistent over het hoofd gezien zodat ook het recht op een zuivere strafschop niet voor de gelijkmaker kon zorgen.

Aankomende week nog vol aan de bak tegen OJC Rosmalen op sportpark Papendorp waar Magreb’90 moet winnen om in ieder geval op die veilige plek 13 of 14 te blijven staan. Aanvang 14:30 uur.

Media betreffende dit duel:
 
RTV Utrecht
Omar Boukhari:’Scheidsrechter is een moeilijk vak
Jamal Yahiaoui:’OJC moéten we winnen
 

Social...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone
error: Magreb90 copyright !!