Magreb’90 vergeet zich wederom veilig te spelen 2-2

Magreb’90 heeft zich vandaag thuis tegen Rosmalen geen goede dienst bewezen. Het team van Jamal Yahiaoui startte uitstekend en leidde binnen 3 minuten al met 1-0 via een goal van Guytho Mijland na voorbereiding van Jawad Belhassan. Daarna vergat de thuisploeg de trekker over te halen en het duel op slot te gooien. Rosmalen kwam terug in de wedstrijd. Eerst was het Magreb’90 dat een aantal behoorlijke kansen kreeg om uit te lopen naar 2 of 3-0 maar wederom was men te onzorgvuldig in de afwerking. Rosmalen kwam wat meer uit z’n schulp en bij de 1e de beste kans was het volledig vrij inkoppen en de gelijkmaker was een feit.

Na die volledig onverwachte 1-1 waren het de gasten die vrolijk combinerend de aanval zochten en er dikwijls gemakkelijk doorheen kwamen met als gevolg een aantal corners en vrije trappen waarbij de laatste de 1-2 betekende. Doelman Ouaj was nog bezig met de muur en was zodoende te laat in de hoek van de doelman om de lage schuiver te verwerken 1-2. Een domper zo vlak voor het rustsignaal.

Na de rust “de toeschouwers hadden nog niet eens allemaal rondom het veld plaatsgenomen” was het de ingevallen Soufiane Reclaoui die de gelijkmaker op het denkbeeldige scorebord zette 2-2. Hierna was Magreb’90 heer en meester en het kreeg ook een 6tal 100% kansen maar ‘te wild of te gehaast’ zorgde ervoor dat niet de benodigde volle winst werd geboekt. Tot 3 a 4 maal toe alleen voor de doelman en twee vrije schietkansen ruim binnen de zestien werden niet bekroond tot winnende treffer. Rosmalen vocht zich naar het punt en kreeg die ook. Aangezien de onderste ploegen allemaal punten wisten te pakken zal het een heilskarwei worden om de nacompetitie te ontlopen. Magreb’90 moet immers hun laatste wedstrijd afwerken bij kampioen de Dijk, UDI’19 gaat naar Westlandia en is normaal gesproken daar kansloos. De grootste kans op overleving heeft Juliana’31 die hun laatste duel thuis mag afwerken tegen het degradeerde Achilles’29.

Media van dit duel:
 
Souffian Reclaoui: “Niet met degradatie afscheid nemen
Jamal Jahiaoui: “Plan van aanpak zal KNVB goed genoeg vinden
Foto’s van dit duel
RTV Utrecht
 

 

 

 

 

 

 

 

 

Social...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone
error: Magreb90 copyright !!