a.s zondag Barbecue bij Magreb’90 voor leden en vrijwilligers

As zondag verzorgd Magreb’90 een heerlijke BARBECUE voor al haar leden en de vrijwilligers die zich voor de club hebben ingezet en al jaren hun steentje bijdragen. De barbecue is er ter afsluiting van het voetbal seizoen 2016/2017 en zal van start gaan na de nacompetitie wedstrijd van het 2de elftal tegen Purmestein 2 voor een plek in de reserve hoofdklasse. Er zal tijdens deze play off wedstrijd van het 2de elftal een ondersteunend bestuurslid buiten aan een tafel zitten waar genodigden zich kunnen inschrijven voor de besloten barbecue die zal starten na afloop van dit duel.

Het interim bestuur.

Social...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone
error: Magreb90 copyright !!