Nieuw bestuur Magreb ’90 stelt Jamal Yahiaoui aan als hoofdtrainer.

Nieuw bestuur Magreb ’90 stelt Jamal Yahiaoui aan als hoofdtrainer.

Het nieuwe bestuur onder aanvoering van de kersverse voorzitter Tino Klein heeft trainer Jamal Yahiaoui gevraagd om zijn beslissing om te stoppen bij Magreb ’90 te heroverwegen.
Tino Klein geeft aan dat er groot draagvlak is om Jamal te behouden voor de club. Zowel spelers als bestuurders willen Jamal langer binden aan Magreb’90.

Wij zijn in gesprek gegaan met Jamal en zijn er in positieve zin uit. De trainer heeft Magreb ’90 behouden voor de derde divisie na een uitzichtloze situatie in februari. Het was in alle opzichten niet de makkelijkste klus voor de trainer en we zijn Jamal daar dankbaar voor.

JAMAL YAHIAOUI BLIJFT DUS BIJ MAGREB ’90.

Met deze zet kunnen we de selectie en staf grotendeels intact houden en doorgroeien naar een stabiele derde divisionist.

Jamal Yahiaoui: “Ik heb in eerste instantie gezegd dat ik ermee zou stoppen omdat er onzekerheden bestonden ten aanzien van het vormen van een nieuw bestuur en selectie. Na goede gesprekken met mensen binnen de club ben ik overtuigd geraakt van de nieuwe koers die het nieuwe bestuur gaat voeren en wil daar graag mijn bijdrage aan leveren. Dat betekent dat ik ook in het nieuwe seizoen voor de groep zal straat bij Magreb ’90”.


Reageren is niet mogelijk.