SV Huizen-Magreb’90 dinsdag 1 augustus 20:00 uur

Magreb’90 speelt vanavond om 20:00 uur tegen hoofdklasser Sv Huizen. Onze selectie speelt alweer haar derde wedstrijd in de voorbereiding. Afgelopen zaterdag speelde de piepjonge ploeg gelijk tegen hoofdklasser Ter Leede (0-0) en verloor en week geleden met 1-0 van SteDoCo. Een andere degradant uit de derde divisie.

De ploeg van coach Jamal Yahiaoui speelt vanavond zonder de vaste waarde van afgelopen seizoen. Yasin Ouaja, Dyllan Ahinfu, Samir Aamri en Salah Aharar. Nieuwelingen zoals Kevin Nlandu, Mohamed Talih en Nizar Mekkaoui zijn eveneens afwezig in verband met lichte blessures en vakantieperiodes. Aanvoerder Omar Boukhari net terug van vakantie zal vananvond aansluiten bij de groep. SV Huizen speelde afgelopen weekend tegen CSV Apeldoorn een prima wedstrijd en won overduidelijk met 0-3. Wij heten u van harte welkom bij deze wedstrijd.

 

Social...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone
error: Magreb90 copyright !!