Voorbeschouwing: DVS’33 – Magreb’90

Voorbeschouwing: DVS’33 – Magreb’90

Na de gewonnen wedstrijd van Magreb’90 tegen Odin’59 riep trainer Jamal Yahiaoui dat het vieren van de overwinning wel gevierd mag worden maar dat het vizier snel op de volgende tegenstander gezet moet worden. En wat voor tegenstander! Volgens de analyses van de trainer komt er snel een conclusie uit waarbij het gezegd mag worden dat DVS’33 misschien wel de best voetballende ploeg is (buiten de beloften om). Met veel beweging, snelheid en een keer raken en de vele positiewisselingen legt het team tot nu toe haar wil op aan elke tegenstander. Vertrouwen is er volop aanwezig en dat maakt de ploeg van trainer Bert van Hunenstein toch wel een ploeg die dit seizoen wil mee gaan doen voor de prijzen. Het wil elke thuiswedstrijd winnen en volgens de trainer van DVS’33 zal dat ook wel goed gaan komen tegen Magreb’90. De woorden van de trainer van de gastheren leken afgelopen zaterdag ook tegen vv Spakenburg uit te gaan komen. Met veel drive en snelle acties liep VV Spakenburg achter de feiten aan. lang leek de buit binnen te zijn voor DVS’33. Leek, omdat DVS’33 de trekker niet volledig overhaalde en de grootmacht in het amateurvoetbal in leven liet. Het hoge tempo kon DVS’33 niet volhouden en Spakenburg kwam in de eindfase alsnog langszij.

En hoe zit het met Magreb’90?

De balans na drie wedstrijden: Een keer gelijk (3-3 ACV uit), een keer verlies (2-5 ASWH thuis) en een keer winst (2-0 Odin’59 thuis).

Volgens de volgers begint langzamerhand het automatisme binnen het veld beter te worden. Na drie competitie wedstrijden vormt zich langzamerhand een team wat completer geworden is na de vele afwezigen de afgelopen periode. Het verklaart meteen ook de winst van afgelopen zaterdag en eindelijk ook zonder doelpunten tegen. Met de terugkomst van middenvelder Yasin Ouaja (stage buitenland) en centrale verdedigers Nordin Bourazma (heeft tegen Odin al meegedaan) en Rene Donkor (was 1 wedstrijd geschorst) zal het team in verdedigend opzicht sterker zijn geworden. Voor Paulo Bandeira komt de wedstrijd tegen DVS’33 te vroeg. Een klein scheurtje in de meniscus doet de rappe en ervaren vleugelverdediger voorlopig aan de kant houden.

Het team is ten opzichte van afgelopen seizoen erg jong en zal langzamerhand opgebouwd moeten worden om de kwaliteiten van spelers die hogerop zijn gaan spelen op te gaan vangen. Het team van trainer coach Jamal Yahiaoui zal dit seizoen ervaring op moeten doen en tegelijkertijd punten moeten pakken om een vervolg te kunnen geven aan divisie niveau. Met een zeer, zeer beperkt budget zal het de strijd aan moeten gaan met teams die het zelfs beter hebben dan teams in de Jupiler League. Maar daar hebben onze spelers geen boodschap aan, rasvoetballers dat het zijn, willen ze altijd alles geven en zien volgens ingewijden ook gewoon kans maken tegen DVS’33. ” tegen elke tegenstander krijgen wij kansen die wij zelf creeren. Het gaat er voornamelijk om dat we geen cadeautjes weg gaan geven en de tegenstander in het zadel helpen”aldus de trainer van Magreb’90. Om boven de gevarenzone te blijven zal een goede start van de competitie een hoop goed gaan maken. Maar een zwaluw maakt nog geen zomer en Magreb’90 zal aanstaande zaterdag zich goed moeten wapenen om de bedreigingen te pareren. De kansen tegen DVS zijn volgens de trainer goed in kaart gebracht en de ploeg zal er alles aan gaan doen om zich in de middenmoot te nestelen. Feit is dat Magreb’90 boven DVS’33 staat en bij minimaal een gelijkspel zal het de ploeg uit Ermelo onder zich houden. Maar de prijzen worden aan het eind van het seizoen verdeeld maar het zou toch wel lekker zijn wanneer het kan stunten tegen DVS’33. Hoe de overwinning tot stand zal komen zal in deze periode een rotzorg zijn, Magreb is per definitie wel een ploeg dat de voetballende oplossing zoekt maar als het resultaat heilig is dan schroomt het team er ook niet voor om de winst voorop te stellen.

We gaan het zien!

Aanstaande zaterdag begint de uitwedstrijd om 14:30 in Ermelo en staat onder leiding van scheidsrechter D. Schaper. De bus vertrekt om 12:00 vanaf sportpark Papendorp.

Aanmeldingen om met de bus mee te gaan bij Hassan Rahmani 0681234800.

  

 

 


Reageren is niet mogelijk.