Club van 100

Club van 100 ? wat houd dat in

Beste leden, vrijwilligers en clubliefhebbers,

Magreb90 roept graag iedereen op om deel te nemen aan de “club van 100” dit houd in dat u dan door het bestuur geregistreerd lid word gemaakt en jaarlijks Magreb’90 financieel ondersteunt met een bijdrage van 100 euro. Tevens word uw naam en/of bedrijfsnaam vermeld op het grote bord (club van 100 bord) dat nu in de kantine hangt en op onze veel bezochte website. Uw bijdrage word o.a. besteed aan de jeugdafdeling/opleiding en accomodatie kosten.

In opdracht van het bestuur heeft de hoofdtrainer Jamal Yahyaoui een concept JEUGDPLAN opgesteld waarbij hierin zowel voetbaltechnisch als sociaal/ maatschappelijke aspecten centraal staan. Wij streven ernaar om begin volgende seizoen te starten volgens dit JEUGDPLAN.

Het bestuur wil structureel 1 keer per jaar een Ledenvergadering houden waar dan met name de financiële zaken uitvoerig worden toegelicht. U krijgt dan samen met onze spelende leden, trainers,/leiders en vrijwilligers een officiële uitnodiging om van harte aanwezig te zijn en deel te nemen aan deze bijeenkomst. Wij hopen van harte dat Vv Magreb’90 spoedig zal stijgen naar heel veel leden.

Heeft u een vraag, opmerking en/of een idee…AUB aarzel dan niet en neem contact met ons op. U kunt dit doen doormiddel van het contactformulier of een mail te sturen naar het bestuur.

WORDT LID VAN vv MAGREB’90 UITKOMEND IN DE 3DE DIVISIE KNVB ZONDAG LANDELIJK!!
Neem hiervoor contact op met de secretaris Mohamed Ambari
Email: m.ambari@live.nl
Mobiel: 06-85128581

Club van 100 leden
M. AmbariK. Douhou
S. OuariH. Rahmani
A. Loukili
M. Uaftouh
M. AzaoumBoukie
A. AjaoudH. Imoula
A. Amghar
Social...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone
error: Magreb90 copyright !!