Sponsorpakketten

Sponsorpakketten 2016-2017

Reclamebord Hoofdveld

Afmetingen: 3,00 x 0,75 meter.
U naam en of logo zal in kleur of zwart wit op een bord gedrukt worden.
De aanschaf en het beplakken van een trespa bord plus ophangsysteem kost € 300. De expositie kost € 750 per jaar.
De contractsduur is voor drie seizoenen met stilzwijgende verlenging van telkens een jaar.

Website vermelding c.q advertentie:

Wilt u ook in de lijst komen van sponsoren op internet? Dit is commercieel erg aantrekkelijk omdat er direct marketing kan plaatsvinden doormiddel van een directe link naar u eigen website.
Veel voetballers en andere geïnteresseerde personen kijken diverse websites af van tegenstanders. Veel verenigingen hebben een link naar de site van deze verenigingen. De website van Magreb’90 wordt tevens druk bezocht en wordt toch al gauw zo’n vier tot vijf duizend keer per maand bekeken. Dit gebeurt door eigen leden maar ook door ander belanghebbende die het leuk vinden om het laatste nieuws betreffende Magerb’90 te vernemen. Wilt u een advertentie plaatsen voor een bepaald product of dienst dan kunt u dit doen door contact op te nemen via het formulier.

Tenue

U naam en of logo zal in kleur of zwart/wit op de voor of achterkant van het shirt van het tenue van een team van Magreb’90 gedrukt worden. Het tenue bestaat uit 18 shirts, 18 broekjes en 18 paar sokken. Tevens behoort er tot een tenue de keepersuitrusting voor twee selectie keepers. De shirts zullen worden voorzien van rugnummers. De overeenkomst houd in dat het tenue voor minimaal drie jaar door het betreffende team zal worden gedragen. Het totaalbedrag bestaat uit een bedrag voor het vervaardigen, bedrukken met u logo en voorzien van rugnummers van het complete tenue. Tevens is er een bedrag gereserveerd om na elk seizoen kapot of versleten materiaal te vervangen.

Trainingspak:
U naam en of logo zal in kleur of zwart wit op de achterkant van het jack van het trainingspak van een team of begeleidingsteam van Magreb’90 gedrukt worden. Dit gaat om een aantal van achttien pakken per team.

Coachjas (zomer/winter)

U naam en of logo zal in kleur of zwart wit op de achterkant van een coachjas zomer of winter van een team of begeleidingsteam van Magreb’90 gedrukt worden. Dit gaat om een aantal van maximaal 3 coachjassen per team.

Sporttas:

U naam en of logo zal in kleur of zwart wit op de voor of achterkant van een tas van een team van Magreb’90 gedrukt worden. Dit gaat om een aantal van achttien tassen en een team tas per team.

Social...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone
error: Magreb90 copyright !!