Vrijwilligers

Voor een voetbalwedstrijdje heb je niet alleen voetballers nodig, maar ook mensen die eigenlijk nog belangrijker zijn! Dat zijn De Vrijwilligers. Vrijwilliger zijn is niet alleen de scheidsrechter, maar ook een grensrechter, een leider en een trainer voornamelijk bij de jeugdteams. Daarnaast heb je ook mensen nodig om de club Magreb’90 te trekken en overeind te houden.

Onmisbaar zijn daarbij de mensen die zich inzetten voor de club in wat voor taak dan ook maar zonder deze mensen wordt het moeilijk om een club te runnen en draaiende te houden, mensen achter de bar en in de keuken voor een hapje of drankje, taken in het bestuur, stewards bij thuiswedstrijden van Magreb’90 1 en vooral bij de jeugd, trainers, leiders en begeleiders naar uitwedstrijden.

Magreb’90 heeft 7 jeugdteams en 5 teams bij de senioren. Er zijn dus veel vrijwilligers nodig om alles binnen deze vereniging soepel te laten verlopen. Magreb’90 is trots op zijn huidige vrijwilligers die hun vrije uren aan de club besteden. Maar een aantal vrijwilligers meer is natuurlijk altijd welkom. Er is altijd wel behoefte aan scheidsrechters, grensrechters, commissieleden en mensen die onderhoud willen plegen aan de accommodatie denk hierbij aan kleedruimtes, openbare ruimtes en de kantine die er allemaal schoon en fris behoren uit te zien.

Wij vragen een tijdsinvestering van ieder lid of ouder om zich in te zetten bij Magreb’90. Wil je weten wat de vacatures inhouden? Neem dan contact met ons op.

Wil je wat betekenen voor Magreb’90 meld je aan via onderstaand formulier en maak deel uit van een leuke club vrijwilligers.

manvrouw

Voor welke taak wilt u zich aanmelden:

scheidsrechter/grensrechter jeugdscheidsrechter/grensrechter seniorenonderhoudsponsorcommissieorde en veiligheidcommissieonderhoudscommissie

Social...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone
error: Magreb90 copyright !!